5 juli

ZOMER BUCKETLIST

Welke activiteiten wil jij deze zomer AB-SO-LUUT gedaan hebben van dit lijstje?

Elk gezinslid mag 5 dingen kiezen. Download het lijstje onderaan deze pagina, hang het op de koelkast en vink af!
Ook onze vrijetijdsdiensten geven een aantal leuke Geelse suggesties. Welke voeg jij toe aan jouw bucket list?

  • Gasthuismuseum Geel: Zijn ze bij jouw thuis fan van Nachtwacht of andere griezels? Zet dan een bezoekje aan onze pestdokter bij op de bucketlist van de #zomerkalender. Durf jij deze engerd recht in de ogen te kijken?
  • Bibliotheek Geel: nog een extraatje voor je bucketlist: draag een gedicht voor terwijl je springt! Laat jij ons meeluisteren met jouw filmpje? Post het op social media met #zomerkalendergeel
  • Dienst jeugd: Vink en Vox hebben al heel veel kunnen afvinken. Ze kennen zelfs al een paar woordjes Chinees, en een zeehondje hebben ze ook al gespot. MAAR …. met een echte katapult schieten is toch ook iets wat ze nog graag zouden doen deze zomer. Tijdens hun avonturen vonden Vink en Vox een reuzekatapult in het speelbos Engels Kamp! Wie van hen schiet het verst met een dennenappel?
  • Dienst toerisme: Is jouw bucketlist voor deze zomer al vol? Want wij dagen je uit! Neem een selfie op voor jouw het mooiste plekje van Stad Geel en tag je foto met #toeristineigenstad!
  • CC De Werft: Schuilt er in jou een verborgen comedian? Voeg dan toe aan je bucketlist: Elke dag een mop vertellen. Je mag je moppen posten met #zomerkalendergeel #ikbeneenkleinecomedian. De 5 beste moppen krijgen een cadeaubon van 10€ waarmee je een ticketje kan kopen voor een leuke voorstelling in de Werft.