CHG@theFESTIVALS

  • za19 oktober 2019van20:00tot20:00
  • zo20 oktober 2019van15:00tot15:00

De jeugdorkesten van de Centrumharmonie Geel brengen dit najaar repertoire dat haar helemaal op het lijf geschreven is. Jaarlijks schuimen ijverige vrijwilligers de Vlaamse festivals af: Graspop, Tomorrowland, Reggae Geel… De reden is tweevoudig: onze niet aflatende liefde voor muziek maar ook het verwerven van een vergoeding die nodig is om onze dagdagelijkse werking te kunnen financieren.

 

Dit najaar willen we u als publiek graag meenemen op onze tocht langs de Vlaamse festivals. Zowel het instap- als het jeugdorkest brengen u op één avond de sfeer van deze festivals. Trek je zware laarzen aan en raak in vervoering van Queen, Dimitri Vegas & Like Mike, Clouseau, … Ongetwijfeld voel je de passie in de muziek maar ook in de hele omkadering met onder andere foodtrucks.

Dirigenten:


Kristof Peeters: In het harmonieorkest Centrumharmonie Geel maakt Kristof deel uit van de Muziekcommissie, dirigeert hij het instaporkest en bepaalt hiermee, samen met o.a. dirigent Koen Dries, de muzikale strategie van dit jonge orkest. Momenteel is hij ook actief als muzikant bij gerenommeerde orkesten zoals het Harmonieorkest van het Lemmensinstituut (o.l.v. Ivan Meylemans) en bij Brassband Heist (o.l.v. Bert Van Thienen). Als euphoniuminstructeur wordt hij op regelmatige basis gevraagd voor het opleiden van beginnende euphoniumspelers op muziekkampen. Verder wordt hij gevraagd door orkesten uit de regio.


Lorenz Havermans: Lorenz is sinds januari 2017 de dirigent van het jeugdorkest. Naast zijn vast engagement als principal euphonium bij de Noordlimburgse Brassband en de Koninklijke Fanfare Onafhankelijk Wiekevorst, speelde hij reeds samen met Brass Band Heist, Brass Band Willebroek, Tomra Brass Band (NO), Brass Band Schoonhoven (NL), Koninklijke Fanfare Kempenbloei Achel en nog vele andere gerenommeerde hafabra-orkesten.
Begin 2017 werd Lorenz Sterling Artist bij Sterling Musical Instruments en sinds februari 2019 is hij werkzaam als professioneel euphoniumspeler bij de Koninklijke Muziekkapel van de Belgische Luchtmacht.

Locatie

CC De Werft
Werft 32 , 2440 Geel

Organisatie

CC De Werft