Deaconstructs

  • wo11 maart 2020van09:00tot09:00

Stand-upcomedian Tom Deacon (UK) treedt al 10 jaar wereldwijd op in de betere comedy clubs en heeft 4 soloshows op zijn palmares staan. The Guardian vindt hem “a mighty fine comedian” en The Sunday Times oordeelt: "With looks, confidence, charm and great material; expect other comics to lynch him".

 

Momenteel presenteert Tom de razend populaire eSports shows. Dit zijn onlineshows waarin professionele spelers wedstrijden spelen via videogames. Deze gameshows trekken in de UK massaal jongeren aan en worden uitgezonden op Twitch.TV, BT Sport & BBC 3. In 2017 was hij de gastheer tijdens de F1 eSports show tijdens de Abu Dhabi Grand Prix (Sky F1).

 

Vertrekkend van zijn jarenlange ervaring als performer, presentator op tv, radio, YouTube en op het podium als stand-upcomedian, heeft Tom een show geschreven om jongeren te motiveren hun ambities te volgen. Op grappige manier vertelt hij over de highs en lows van het beroepsleven.


Deaconstructs is een voorstelling op het lijf geschreven van de hedendaagse jeugd: snel, multimediaal, hip en interactief. Zet u neer, neem deel, stel vragen, be there!

 

Voorstelling in het Engels. Doelgroep: 16 tot 18 jaar met goede kennis van het Engels

 

Locatie

CC De Werft
Werft 32 , 2440 Geel

Organisatie

CC De Werft