S.O.L.I.D.A.I.R. - Samen tegen armoede!

  • vr13 december 2019van20:15tot20:15

Welzijnszorg strijdt vijftig jaar tegen armoede en dat wordt gevierd met een prachtige cd waarop enkele van de mooiste stemmen van Vlaanderen te horen zijn.

Live kan je het zangtalent ontdekken van schrijver Elvis Peeters, je laten meevoeren door het hemelse geluid van Eva De Roovere, onderduiken in de fluisterwereld van Jonas Winterland en het enthousiasme van zanger en presentator Brahim aan den lijve ondervinden.

 

Het gros van de songs werd geschreven door Lennaert Maes (Lenny & de Wespen), die via workshops en interviews authentieke verhalen verzamelde voor dit project. Samen met kompaan Andries Boone (MandolinMan, Ballroomquartet), producete hij de cd en omkaderde hij dit mooie project.

 

Verwacht bij S.O.L.I.D.A.I.R geen donderpreek of treurtocht, maar een rijke, eerlijke en tegelijk hoopvolle muzikale reis rond het thema armoede, met een top-band en stuk voor stuk sociaal geëngageerde zangers!

 

S.O.L.I.D.A.I.R - Samen tegen armoede - is tegelijk een warme én urgente voorstelling voor iedereen met een hart voor de problematiek armoede.

Locatie

CC De Werft
Werft 32 , 2440 Geel

Organisatie

CC De Werft