BAAS xs / Starter

Schrijf je in
Jeugdhuis De Vonk
  • do24 oktober 2019
Startup 2440 slaat de handen in elkaar met BAAS!

Met BAAS XS gaan we een week lang op zoek naar jong en creatief ondernemerstalent in Geel. Heb je nog geen idee, een pril idee of ben je echt al stappen aan het zetten? Iedereen welkom!

Wat staat er op het programma?

In samenwerking met onze partners worden er een week lang sessies georganiseerd die jongeren alle tools geven om zelf hun onderneming te starten. Verder worden jongeren geprikkeld door de verhalen van leeftijdsgenoten tijdens onze inspiratiemomenten. Tot slot hebben jongeren ook de kans om de sprekers van de avond de kleren van het lijf te vragen tijdens een open Q&A sessie.

Je kunt je inschrijven voor de hele week, voor bepaalde dagen of een enkele sessie!

DONDERDAG 24 OKTOBER | STARTER

18:30 | Sessie: PRATEN MET JE BOEKHOUDER | door SBB

Je boekhouder is je best vriend, als je hem begrijpt tenminste! In deze sessie leer je om met je boekhouder te praten, zodat je niet met je duimen hoeft te draaien!

19:15 | Sessie: PITCHING door THOMAS MORE

Praten, praten, praten. Om je idee te verkopen aan andere mensen moet je het kunnen overbrengen. In deze sessie leer je vlot je idee overbrengen aan potentiële klanten, je vrienden en je ongeruste mama!

20:15 | Inspiratie: LEEGSTAND / OPPORTUNITEITSGEBOUW? | TOESTAND VZW

Hoe ga je aan de slag met een leegstaand gebouw? Toestand geeft je tips & tricks
______________________________________________________________________________________________

Naast het algemene programma van BAASxs GEEL kun je je ook inschrijven voor individuele BAAS BABBELS met de aanwezige partners.

De BABBELS gaan parallel door aan het algemene programma (18:30 - 21:00). Elke babbel duurt 15 minuten. Per partner zijn er enkele tijdsslots beschikbaar.

First come, first served!

DONDERDAG 24 OKTOBER | STARTER

BNP PARIBAS - Spreek eens met een bank! Stel al je prangende vragen aan de gezichten die je vaak niet ziet. De heren van BNP helpen je verder met alle kwesties gerelateerd aan banken. Saaie grijzen maatpakken niet inbegrepen!

CULTUURLOKET - Hoe start je een VZW op? Cultuurloket geeft advies over de spelregels, zowel financieel als juridisch! Perfect voor je eerste vennootschap als creatief ondernemer!

Locatie

Jeugdhuis De Vonk
Diestseweg 135 , 2440 Geel

Prijs

  • gratis

Reserveer

Leeftijd

van 16 tot 30 jaar

Organisatie

Startup 2440
Werft 20 , 2440 Geel