Cursus Sensiplan, een natuurlijke (anti)conceptiemethode

Geboorte Informatiecentrum
  • vr22 november 2019van19:30tot21:30
Sensiplan is een (anti)conceptiemethode die berust op de signalen van je lichaam. Aan de hand van nauwgezette dagelijkse temperatuurmeting en observatie van slijmverlies kun je als vrouw je vruchtbare en onvruchtbare perioden in de menstruele cyclus onderscheiden en op een heel betrouwbare manier een zwangerschap voorkomen, of net vlotter zwanger worden als je dat wenst.

De cursus Sensiplan bestaat uit 4 sessies van 1,5 à 2u waarin je stapsgewijs de methode aanleert. De sessies liggen enkele weken uit elkaar zodat je vanaf de start van de cursus aan de slag kan gaan met je eigen cyclus, onder begeleiding van de consulent. Het is de bedoeling dat je na het volgen van deze cursus zelfstandig de Sensiplan-methode kan toepassen op je eigen cyclus. Je Sensiplan-consulent blijft beschikbaar voor vragen.

Het is aan te raden om samen met je partner de cursus te volgen, zodat je ook samen achter de methode kunt staan.

De cursus korst 199 euro (incl. hand- en werkboek en thermometer met twee decimalen na de komma) en wordt gestort aan de vzw NFP (kan ook gespreid betaald worden). Gegevens voor deze betaling krijg je bij de eerste sessie.

Info en inschrijven bij katriennuttin@telenet.be 0496 213 718

Locatie

Geboorte Informatiecentrum
Diestseweg 120 , 2440 Geel

Prijs

  • Basistarief 199

Leeftijd

van 18 jaar

Organisatie

Katrien Nuttin
Diestseweg 120 , 2440 Geel