De wereld van Bobbejaan - Isabelle A, Guido Belcanto en Klaas Delrue

Koop tickets
Schouwburg De Werft
  • do29 oktober 2020van16:00tot17:15
  • do29 oktober 2020van20:15tot23:00
Tien jaar geleden overleed Bobbejaan Schoepen. Isabelle A, Guido Belcanto en Klaas Delrue slaan de handen in elkaar om de wereld van ‘onze’ cowboy te doen herleven.
Bobbejaan was onze eerste ‘vedette’ die een ongelooflijk muzikaal parcours heeft afgelegd. Niet alleen met gekende nummers zoals Lichtjes van de Schelde, Eerbied voor jouw grijze haren en Café zonder bier maar ook met minder bekende maar verrassende pareltjes. Deze verdienen meer dan ooit om terug voor het voetlicht gebracht te worden.
Guido Belcanto is voor een deel opgegroeid met Bobbejaans muzikale nalatenschap. In zijn eigen omvangrijke werk is de link naar die traditie nog steeds herkenbaar. Isabelle A, één van onze allerbeste en veelzijdigste zangeressen is uitgegroeid van een tieneridool tot een volwassen en geliefde artieste. Ook Klaas Delrue, frontman van Yevgueni, werkt al ruim vijftien jaar aan een zeer persoonlijke invulling van chanson, kleinkunst en poprock. Ondanks het feit dat beiden van een jongere generatie zijn, voelen ze toch een sterke band met het repertoire van Bobbejaan. Dit alles ondersteund door het wonderbaarlijke orkest The Bobbejaan All Stars.
Geen avondje gezapige nostalgie, maar een grandioze en hedendaagse ode aan het vakmanschap van één van onze allergrootste artiesten.

Locatie

Schouwburg De Werft
Werft 32 , 2440 Geel

Reserveer

Organisatie

CC de Werft
Werft 32 , 2440 Geel