Het Bankje - OPENDOEK - Toch Theater

Koop tickets
  • do1 juli 202109:00totdo30 september 202123:59
LUISTEREN NAAR ORIGINELE VERHALEN
De podcast Het Bankje brengt theater - zelfs in coronatijd - tot bij het publiek: je neemt tijdens een wandeling of een fietstocht plaats op een bankje en je bent getuige van de meest intieme, bizarre, aangrijpende dialogen die zich (misschien) hebben afgespeeld op de plek waar je zit.

Het Bankje, naar een idee van Wim Chielens, is een initiatief van OPENDOEK in samenwerking met Creatief Schrijven en Kunstwerkt. Het audioproductiehuis Huis van Eustachius brengt alles samen in een wervelde podcast waarbij je helemaal in het verhaal kan kruipen.
 
Om Het Bankje te realiseren, werken acteurs, schrijvers en beeldende kunstenaars (M/V/X) samen. Meer dan 80 liefhebbers kregen de kans om mee te werken aan deze podcast met 20 originele dialogen. Die zullen deze zomer van 1 juli tot 30 september 2021 te beluisteren zijn in meer dan 100 steden en gemeenten verspreid over heel Vlaanderen.
In stad Geel bieden we 2 routes aan: de oostelijke en de westelijke route. Ontdek en download de betreffende bankjes en bijhorende routes hier vanaf 1 juli. Tip: om de podcasts goed te kunnen horen met het omgevingsgeluid van de stad, raden we je aan om ze te beluisteren via een hoofdtelefoon of oortjes.
Wil jij je zoektocht naar de bankjes delen op sociale media? Dat doe je via #hetgeelsbankje. Veel plezier!
De podcast 'Het Bankje' is te beluisteren na het scannen van de QR-code op de betreffende bankjes van 1 juli tot 30 september 2021. 
 
Meer informatie over de schrijvers, (stem)acteurs en grafische talenten lees je op www.opendoek.be/toch-theater/hetbankje. Een project van OPENDOEK in samenwerking met steden en gemeenten en met de steun van de Vlaamse Gemeenschap.

Locatie

Schouwburg De Werft
Werft 32 , 2440 Geel

Reserveer

Organisatie

CC de Werft
Werft 32 , 2440 Geel