Geel Zomert! Cover Force - Cleymans & Van Geel

Grasplein Jeugdcentrum De Bogaard
  • vr8 juli 2022van20:30tot23:00
Geel Zomert! staat te popelen om iedereen terug ontvangen op de het grasplein van De Bogaard. Het concept blijft onveranderd: gratis openluchtconcerten, een gezellig babbeltje, een lekker pintje, steengoede muziek en dat allemaal in een prachtig groene omgeving.

Het voorprogramma wordt verzorgd door lokale band Cover Force en nadien gaat het dak eraf met CLEYMANS & VAN GEEL!

Cover Force is een zwaar getrainde Squad gewapend met bas, drums, gitaar en keys onder commando van twee haarscherpe stemmen. Hun trainingsbasis bevindt zich in de Kempen vanwaar ze in no-time wereldwijd kunnen ingezet worden voor verschillende entertainment missies. Ze beschikken over een arsenaal aan rock, pop, dance, tijdloze klassiekers en swingende disco nouveau. Daken gaan er af en dansbenen worden getraind. CoverForce brengt daarmee voor ieder wat wils en alle genres en generaties passeren daarbij de revue!

Jelle Cleymans en Jonas Van Geel zijn vrienden. Ze zijn zelfs beste vrienden. Noem ze gerust bloedbroeders. Dat zijn ze niet alleen aan de toog van het café, maar ook al meer dan 15 jaar op de planken. Op zoek naar een geldig excuus om de nieuwjaarsnacht van 2004 op een alternatieve manier door te worstelen, richtten de heren een Nederlandstalige coverband op. Deze groep ontpopt zich tot één van de vaste waarden op talloze binnen- en buitenpodia. Met een mix van onverwoestbare songs en de nodige dosis humor, maakt Vlaanderen kennis met CLEYMANS & VAN GEEL.

Locatie

Grasplein Jeugdcentrum De Bogaard
Diestseweg 135 , 2440 Geel

Prijs

  • gratis

Organisatie

dienst toerisme en stadsanimatie Geel
Markt 1 , 2440 Geel