Trappist en nootjes - Laura Cortese en Bert Ruymbeek

Koop tickets
Schouwburg De Werft
  • wo14 mei 2025van14:00tot15:15
Laura Cortese (VS) en Bert Ruymbeek delen een gemeenschappelijke interesse in verhalen en goede folkmelodieën, zowel traditionele als nieuwe composities. Als duo schrijven ze vaak muziek voor belangrijke momenten in het leven. Een selectie van deze liedjes en melodieën, samen met de bijbehorende verhalen, vormt de basis van het programma dat ze samenbrengen. Door de muziek en verhalen leer je de werelden kennen waarin ze beiden zijn opgegroeid.
Het afgelopen seizoen waren Laura en Bert te gast in de Werft met het betoverende en zeer positief ontvangen "Hiraeth". Laura Cortese is geboren en getogen in San Francisco, Californië. Ze is een veelzijdige artieste, zowel als bandleider, docent en mede-oprichter van Miles of Music Camp. Bert Ruymbeek komt uit Belsele en is vooral bekend van zijn werk met WÖR, waar hij oude melodieën uit de Lage Landen nieuw leven inblaast met nieuwe energie.
Tijdens Trappist en nootjes geniet je van een sterk concert. Je ticket omvat concert, een drankje en een portie nootjes. We zorgen dat er minimaal één speciaalbier – niet noodzakelijk een trappist – op de kaart staat. Uiteraard staat het je vrij een andere optie van de kaart te kiezen.

Locatie

Schouwburg De Werft
Werft 32 , 2440 Geel

Prijs

  • Basistarief 16

Reserveer

Contact

Organisatie

Stad Geel - CC De Werft
Werft 32 , 2440 Geel