Liedjes om lief te hebben

  • do21 november 2019van14:00tot14:00

Luc Caals en Martine Dams grasduinen in het repertoire van de allergrootste cabaretiers.

“Dit is een plek om lief te hebben.” Dat zong destijds Toon Hermans al. In deze Kempenshow worden liedjes gezongen om lief te hebben door artiesten om lief te hebben in een zaal om lief te hebben. Toon Hermans, Wim Sonneveld, Paul van Vliet, André Hazes zijn maar enkele van de vele Nederlandstalige artiesten, die aan bod komen in dit programma.

Luc Caals en Martine Dams brengen op hun eigen manier klassiekers als  Vlaanderen, Mijn Opa, Café Biljart, Het Dorp en vele andere pareltjes opnieuw tot leven. Een band onder leiding van Marc Stans zorgt voor de muzikale begeleiding.

Humor en ontroering wisselen mekaar in snel tempo af in deze unieke show, waarin het genieten is van begin tot einde. Voor het komische element staat zeker de naam van Luc Caals garant.

Luc Caals is vooral bekend als komiek. Meer dan tien jaar verzorgde hij de revues in Het Witte Paard in Blankenberge, maar hij was ook actief in series als ‘De Matroesjka’s’. Luc is ook een fantastisch zanger. Zo heeft hij al een paar keer de Lotto Arena in Antwerpen gevuld met zijn ‘Caals zingt Hazes’-concerten. Af en toe pakt hij ook uit met ontroerende monologen.

Martine Dams is ondertussen zowat de vaste huiszangeres geworden van de Kempenshows. Ze heeft ook haar eigen programma met luisterliedjes en luistert met haar mooie stem lezingen van allerlei aard op. Hoogtepunt uit haar carrière blijft nog altijd haar optreden in het Antwerpse Sportpaleis tijdens ‘Houden van/Griffelrock’.

Marc Stans heeft met zijn trio zowat alle Vlaamse artiesten begeleid en staat steeds borg voor muzikale kwaliteit.

Liedjes om lief te hebben, zorg dat je het niet mist…

 

Locatie

CC De Werft
Werft 32 , 2440 Geel

Organisatie

CC De Werft