Sun Records - The Concert

  • do20 februari 2020van20:15tot20:15

Sun Records in Memphis wordt wereldwijd erkent als de geboorteplaats van rock ‘n’ roll door het ontdekken van de pioniers van het genre: Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, Johnny Cash en Roy Orbison om er maar enkele te noemen. Het verhaal van Sun Records was onderwerp van verschillende documentaires, boeken en zelfs podiumshows. Maar niets van dit alles deed voldoende recht aan de baanbrekende muziek die voortkwam uit deze befaamde opnamestudio van Sam Philips. Tot nu…

 

Deze show is officieel erkend door de Sun Record Corporation! The Sun Record Concert Show neemt je mee in de studio waar de magie gebeurde en laat de muziek het verhaal vertellen. De show, met jonge maar doorwinterde muzikanten, werd gerepeteerd in een exacte kopie van de befaamde studio en bevat originele instrumenten uit de tijd van de oorspronkelijke opnames.

 

“Van Jackie Brenston, Ike Turner en Rufus Thomas tot Elvis, Johnny Cash, Jerry Lee Lewis, Carl Perkins en Roy Orbison,” zegt John Singleton, president van Sun Records, “dit is een voorstelling die de muziek het Sun Records verhaal laat vertellen zoals het is!” Ga zitten en wees getuige van de geboorte van de rock ‘n’ roll, zoals het echt is gebeurd!

Locatie

CC De Werft
Werft 32 , 2440 Geel

Organisatie

CC De Werft