Bereikbaarheid & Parking

De concerten van Geel Zomert! gaan door op het grasplein van Jeugdcentrum De Bogaard, Diestseweg 135, 2440 Geel. Ontdek hier hoe je de festivalsite kan bereiken en waar je kan parkeren.

Met de fiets

Wij raden aan om de auto zo veel mogelijk thuis te laten en met de fiets naar Geel Zomert! te komen. Er zijn verschillende fietsenstallingen op de festivalsite aanwezig. Je kan je fiets gratis wegzetten op de fietsenparking voor het gebouw van Jeugdcentrum De Bogaard of aan de nieuwe fietsenstalling bereikbaar via de poort in de Waterstraat (tegenover vroegere meubelwinkel Verhaegen).

Met de auto

De concerten van Geel Zomert! gaan door in het centrum van Geel.
Niet van Geel? Kijk dan even op de pagina van/naar Geel. Hier vind je een uitgebreide wegbeschrijving terug.

Opgelet! Op maandag 31 juli starten de werken aan Hoppinpunt Brukel. Hierdoor is de Diestseweg vanaf kruispunt Waterstraat tot aan de Westelijke Ring afgesloten voor alle verkeer tot midden september. Ook te voet of met de fiets is er geen doorgang.

Er is een verkeersomleiding voor doorgaand verkeer:

Gemotoriseerd doorgaand verkeer volgt de omleiding via Fehrenbachstraat en Stelenseweg of via Pas naar de Westelijke Ring.

Fietsers gaan via de Westelijke Ring richting Mol. Het fietsverkeer mag tot aan Borgstad in beide richtingen rijden. Op deze manier bereik je de Diestseweg via Eikevelden.

Wie met de auto naar Geel Zomert! komt, kan best parkeren op volgende parkings. Zie onderstaand plan.

LET OP! vanwege werken is de parking Sanofi (Cipalstraat) NIET toegankelijk.

Kom je met de auto? Gebruik dan één van onderstaande parkings:

 Parking stedelijk zwembad Geel

 Parking begraafplaats Eikevelden

Parking sportpark Eikevelden

De omgeving rond de festivalsite is niet verkeersvrij en kan je dus best vermijden. De straat Steentjesblok aan de achteringang van Jeugdcentrum De Bogaard is niet toegankelijk voor auto's. 

Met de bus

De bussen van De Lijn passeren langs Geel Zomert! en er is een halte vlakbij. Je neemt hiervoor best Lijn 19 (Geel/Tessenderlo - Diest).
Houd zeker de dienstregeling in de gaten!
www.delijn.be 

Met de trein

Het station van Geel ligt op 20 min. wandelafstand van de festivalsite van Geel Zomert! Je kan natuurlijk ook verder de bus nemen naar Geel Zomert!, of naar de Markt van Geel, deze bevindt zich op 500m wandelafstand van Geel Zomert!
www.nmbs.be