Bereikbaarheid & Parking

De concerten van Geel Zomert! gaan door op het grasplein van Jeugdcentrum De Bogaard, Diestseweg 135, 2440 Geel. Ontdek hier hoe je de festivalsite kan bereiken en waar je kan parkeren.

Met de fiets

Wij raden aan om de auto zo veel mogelijk thuis te laten en met de fiets naar Geel Zomert! te komen. Er zijn verschillende fietsenstallingen op de festivalsite aanwezig. Je kan je fiets gratis wegzetten op de fietsenparking voor het gebouw van Jeugdcentrum De Bogaard of aan de fietsenstalling bereikbaar via de poort in de Waterstraat (tegenover vroegere meubelwinkel Verhaegen).

 

Met de auto

De concerten van Geel Zomert! gaan door in het centrum van Geel.
Niet van Geel? Kijk dan even op de pagina van/naar Geel. Hier vind je een uitgebreide wegbeschrijving terug. 

Opgelet! Door werken in de Gasthuisstraat is er een plaatselijke omleiding via Eikenvelden voorzien.

Wie met de auto naar Geel Zomert! komt, kan best parkeren in de parkeertoren in de Cipalstraat (volg signalisatie “Parking Geel Zomert!” in de Cipalstraat). Gelijkvloers en de eerste verdieping in de parkeertoren zijn voorbehouden voor bezoekers van Geel Zomert!. De parkeertoren is op wandelafstand van de festivalsite Geel Zomert!. Zie onderstaand plan.

De omgeving rond de festivalsite is niet verkeersvrij en kan je dus best vermijden. De straat Steentjesblok aan de achteringang van Jeugdcentrum De Bogaard is niet toegankelijk voor auto's. 

 

Met de bus

De bussen van De Lijn passeren langs Geel Zomert! en er is een halte vlakbij. Je neemt hiervoor best Lijn 19 (Geel/Tessenderlo - Diest).
Houd zeker de dienstregeling in de gaten!
www.delijn.be 

Met de trein

Het station van Geel ligt op 20 min. wandelafstand van de festivalsite van Geel Zomert! Je kan natuurlijk ook verder de bus nemen naar Geel Zomert!, of naar de Markt van Geel, deze bevindt zich op 500m wandelafstand van Geel Zomert!
www.nmbs.be