Cadeaubons verlengd

Vervaldatum Geelse cadeaubonnen verlengd omwille van coronacrisis

De Geelse cadeaubon is een populair cadeau om te geven en te krijgen voor de inwoners van Geel. Jaarlijks worden vele cadeaubonnen gekocht en ook weer gebruikt bij onze Geelse handelaars.

Omwille van de coronamaatregelen kunnen ze jammer genoeg tijdelijk niet gebruikt worden bij onze Geelse ondernemers (kleinhandel en horeca) sinds half maart 2020. Cadeaubonnen die tijdens de coronaperiode vervallen, kunnen dus niet gebruikt worden door onze burgers en ook niet geïnd worden door onze handelaars.

Het stadsbestuur van Geel heeft daarom beslist om de vervaldatum van alle cadeaubonnen, die tussen 1 maart 2019 en 31 augustus 2019 gekocht zijn (en nog niet gebruikt werden), te verlengen tot 31 december 2020. Alfa-Zet Systems, het bedrijf dat het technisch proces achter de aankoop en ontwaarding van onze cadeaubonnen beheert, heeft de vervaldatum van de cadeaubonnen al verlengd. De onderneming wilde deze transacties kosteloos uitvoeren om de Geelse inwoners en ondernemers te steunen in deze (economisch) moeilijke periode.

Heb jij dus nog één of meerdere cadeaubonnen in je bezit die zouden vervallen in de periode maart – augustus 2020? Dan hoef je je geen zorgen te maken. Van zodra onze Geelse ondernemers hun deuren weer kunnen en mogen openen, kan jij er weer terecht om een leuk geschenk voor jezelf te kopen!   

Wil je nu nog een cadeaubon aanschaffen? Dan kan dat aan de automaat aan de ingang van het stadhuis.