Dobber Geel

Welkom bij Dobber Geel!


Nood om er even tussenuit te zijn? Met Dobber kan je binnen één minuut het water op. We transformeren elk spontaan moment in een memorabel avontuur. Stel je de vrijheid van een deelfiets voor, maar dan op het water. Onze missie? Waterplezier toegankelijk maken voor iedereen, zonder gedoe. Of je nu een ervaren peddelaar bent of voor het eerst je tenen in het water dipt, wij zorgen dat je zorgeloos kunt genieten.


Wat bieden wij aan?


Onze self-service deelstations zijn uitgerust met kajaks en stand-up paddleboards (SUPs), die je van zonsopgang tot zonsondergang kunt huren. Met een simpele tik op je telefoon haal je het materiaal uit de locker en ben je klaar om te gaan, geen planning vereist.


Hoe werkt het?

  1. Reserveer online: Kies voor een kajak- of SUP-sessie en reserveer waar en wanneer het jou uitkomt. Betaal eenvoudig online.
  2. Open de locker: Een link om je uitrusting op te halen wordt direct naar je telefoon verstuurd. Gebruik je reservatienummer om het materiaal uit het Dobber-deelstation te halen.
  3. Het water op: Dobber lekker weg op je eigen tempo en geniet van je tijd op hetwater. Na je avontuur breng je alles terug naar de locker. Zo simpel is het.


Veiligheid en Ondersteuning


Jouw veiligheid staat voorop. We voorzien je van essentiële veiligheidsuitrusting, een waterdichte tas voor je spullen en reservemateriaal indien nodig. Vragen of problemen? Ons serviceteam is slechts één telefoontje van je verwijderd, klaar om te helpen. Daarnaast geven we je duidelijke richtlijnen en tips voor de beste peddelroutes, zodat je optimaal van je tijd op het water geniet.


Ontdek Dobber Geel


Vertrekken doe je vanaf Sas9. Ontdek het schilderachtige Kanaal Bocholt-Herentals en geniet van de prachtige natuur tijdens je peddeltocht. Klaar mer dobberen? Sluit je uitje af met wat lekkers bij brassserie Den Thijs!


Kom aan Boord


Klaar om het water op te gaan? Reserveer je sessie ter plaatse aan het Dobberstation of surf naar www.dobber.life/locaties/geel - onze locatie is tijdens de zomer elke dag open van zonsopgang tot zonsondergang.


Wat kost het?


We houden het simpel. Je betaalt naargelang de tijd die je spendeert op het water. Hoe langer je peddelsessie, hoe voordeliger de prijs. Hieronder een overzicht van onze tarieven:

 

Solo Kayak

Duo Kayak

SUP

1 uur€ 14,99€ 18,99€ 14,99
1,5 uur€ 19,99€ 23,99€ 19,99
2 uur€ 24,99€ 28,99€ 24,99
3 uur€ 32,99€ 36,99€ 32,99
4 uur€ 39,99€ 43,99€ 39,99


Groepen en Teambuildings


Zin om met een groep te dobberen? Onze stations zijn uitgerust om met 14 vrolijke peddelaars tegelijk het water op te gaan. Ideaal voor een teambuilding of een
avontuurlijk familiefeest. Contacteer ons via ahoy@dobber.life of 04 66 90 32 85, dan doen we jullie graag een voorstel op maat. Nog vragen? Het Dobber-team is altijd slechts één telefoontje verwijderd, klaar om je verder te helpen.


Vind Ons Online


● Website: www.dobber.life
● Facebook: Dobber Facebook
● Instagram: Dobber Instagram