Escaperooms als teambuilding

Waan jij je een echte ontsnappingskoning? Dan kom je in Geel zeker aan je trekken. Met wel 3 verschillende escaperooms, elk met hun eigen insteek, vind je hier voor elk wat wils!

Bij een escape game wordt je samen met je team opgesloten in de escape room waaruit je moet zien te ontsnappen. Iedere escape room biedt een eigen thema en verhaal waarnaar de room ook is ingericht.

The Missing Link

"1942: WO II, Duitsland is aan de winnende hand omdat ze gebruik maken van versleuteling voor al hun communicatie en hierdoor iedereen in het duister laten tasten." Kan jij  de Duitse communicatie ontcijferen? In de allereerste escaperoom van Geel wordt je terug geslingerd in de tijd en sta je in voor het redden van duizenden onschuldige levens. Neem snel een kijkje op de website van The Missing Link en kraak de code!

Escape Hotel

"Je kan inchecken wanneer je wil, maar geraak je ook weer thuis? Of verdwijn je zoals uitbaatster Rita plots van de aardbodem?" Sinds de verdwijning van Rita opent de conciƫrge het hotel enkel voor echte durvers. Op een jaar tijd bemachtigde deze escaperoom een plekje in de top 3 van beste escaperooms in Belgiƫ. Ben jij uit het juiste hout gesneden? Neem een kijkje op de website van Escape Hotel, reserveer een kamer en check in als je durft!

Virtual Secret

Vind je een kamer te beperkend? Waag je dan aan een virtual escaperoom en zie een wereld voor je open gaan. Of beter gezegd een kosmos, want in de virtuele game "Cosmos" beland je aan boord van een ruimtestation. Toch liever de 2 echte voeten op de virtuele grond? Ga dan als detective de strijd aan met een psychopaat om een vermist kind te redden in het spel "Mind horror". Benieuwd naar deze unieke ervaring? Ga naar de website van Virtual Secret en ontdek niet enkel hun VR escape rooms, maar ook andere leuke VR-spelen!

Praktisch

  • Escape Room The Missing Link The Missing Link
  • Escape Room Escape Hotel Escape Hotel