Hoe kan ik inschrijven voor de digitale nieuwsbrieven van Stad Geel?
Je kan inschrijven voor de digitale nieuwsbrieven door hier te klikken.
Hoe kan ik inschrijven voor de nieuwsbrief vrijetijdsdiensten en onderwijs?
Je kan inschrijven voor de nieuwsbrief vrijetijdsdiensten en onderwijs door hier te klikken.
Waar vind ik in Geel gratis wifi?
In de meeste stedelijke gebouwen is er gratis wifi voorzien voor bezoekers. In de bibliotheek kan je ook op een van de voorziene pc’s surfen. Printen is hier ook mogelijk.
Bepaalde cafés en restaurants bieden aan hun klanten gratis wifi aan.
Waar kan ik mijn hond los laten lopen?
Recht tegenover de bibliotheek van Geel (Werft 30) vindt je op de hoek een hondenweide, waar je hond vrij kan rondlopen.
Waar kan ik in Geel parkeren?
Raadpleeg hier alle parkeerinformatie.
Waar kan ik met mijn mobilhome overnachten?
Overnachten in een mobilhome is enkel toegelaten op de daarvoor voorziene plaatsen op de parking van het stedelijke zwembad. Bezoek onze pagina over mobilhomeparkings voor meer info.
Zijn de winkels in Geel ook open op zondag?
Neen, de meeste winkels sluiten in Geel op zondag. Wel worden er regelmatig koopzondagen georganiseerd, dus neem een kijkje op de website van Geel Centrum voor de data.
Waar vind ik openbare toiletten in Geel?
Een overzicht van alle openbare toiletten vind je op onze interactieve kaart.
Wanneer is er markt in Geel?
Vind hier een overzicht van alle wekelijkse markten.
Bij wie kan ik terecht om mij in te schrijven voor een rommelmarkt?
Vind de contactgegevens in het overzicht van de markten.
Bij wie kan ik terecht om mij in te schrijven voor een avondmarkt?
Vind de contactgegevens in het overzicht van de markten.
Wat te doen als de fiets- of wandelbewegwijzering op het knooppuntennetwerk niet klopt?
Vul het meldingsformulier in op www.routedokter.be. Hier vind je bovendien up-to-date informatie over werken en omleidingen.
Waar kan ik Geelse cadeaubonnen aankopen?
De cadeaubonnen (coupures van 10, 15, 35 en 50 euro zijn beschikbaar) kunnen tijdens de openingsuren aangekocht worden bij de dienst toerisme en stadsanimatie. ook aan het onthaal van het stadhuis zijn de cadeaubonnen verkrijgbaar. Liever vanuit je luie zetel? Dan kan je op de webshop terecht. Een lijstje met de deelnemende handelaars kan je hier terugvinden. De bonnen zijn na activatie 1,5 jaar geldig. Voor de vervaldatum kan je ze steeds bij ons komen verlengen.
Om cadeaubonnen op factuur aan te vragen, vul je dit formulier in. Van zodra de bestelling geplaatst is, maken wij een factuur op. Je kan ons dan een betaalbewijs mailen, waarna wij de bonnen activeren en laten weten dat je de bestelling kan komen afhalen of we versturen de bonnen via mail.
We vragen om je bestelling een week voor je ze nodig hebt te plaatsen. Bij zeer grote bestellingen (meer dan 100 bonnen van dezelfde coupure) kan het zelfs iets langer duren, afhankelijk van onze voorraad. Bestel dus zeker tijdig.
Kan ik streekproducten en korven aankopen bij dienst toerisme en stadsanimatie?
Dienst toerisme en stadsanimatie verkoopt een aantal niet bederfbare streekproducten, waar ook korven mee gemaakt kunnen worden. Voor een uitgebreider assortiment kan je terecht op de website van www.lekkergeel.be. Hier vind je alle mogelijkheden en verkooppunten terug.
Waar vind ik een stadsplan van Geel?
Voor een eenvoudig en snel overzicht kan je terecht op onze interactieve kaart. Je kan ook een plan van het centrum van Geel bekijken en opslaan.
Welke betaalmidddelen worden er aanvaard bij dienst toerisme en stadsanimatie?
Bij de dienst toerisme en stadsanimatie worden worden volgende betaalmiddelen aanvaard: cash, bancontact, digitale consumptiecheques
en Geelse cadeaubonnen. U kan niet betalen met kredietkaarten en Payconiq. Ook sport- en cultuurcheques worden niet meer aanvaard.
Facturen zijn enkel mogelijk indien deze minstens een week op voorhand aangevraagd worden via mail. De betaling gebeurt dan altijd via overschrijving. Een factuur bij een balieverkoop is NIET mogelijk.