Geel Zomert! JUNIOR Mega Mindy - Jeuk Live Band

Grasplein Jeugdcentrum De Bogaard
  • vr15 juli 2022van13:30tot16:30
Geel Zomert! staat te popelen om iedereen terug ontvangen op de het grasplein van De Bogaard. Het concept blijft onveranderd: gratis openluchtconcerten, een gezellig babbeltje, een lekker pintje, steengoede muziek en dat allemaal in een prachtig groene omgeving.

Geel Zomert! JUNIOR doet daar nog een schepje bovenop, speciaal voor de jongsten onder ons! Lekker meezingen en meebrullen met Mega Mindy en Jeuk Live Band!!

Mega Mindy
Mega Mindy is eigenlijk een echte superwoman, want Mega Mindy is niemand minder dan Mieke, die dankzij een capsule in het labo van haar opa Fonkel wordt getransformeerd tot een coole superheldin.
Als er iets is waar Mega Mindy niet tegen kan dan zijn het boeven. Maar voor een spetterend feestje met haar stoere meiden en onverschrokken boys is superheldin Mega Mindy altijd te vinden. Haar aanstekelijke songs behoren tot het repertoire van een hele hoop kinderen en ouders!

Jeuk schiet met scherp!
Jan Pladijs en zijn makkers laten alle kinderen dansen en meezingen op de tonen van bekende kinderhits en eigen materiaal. Dit op typische Jeuk-wijze, met een knipoog naar de volwassenen en een vleugje absurde humor. Jeuk is er voor iedereen.
6 professionele muzikanten stuwen het publiek vooruit en laten alle toeschouwers echt actief genieten.

Locatie

Grasplein Jeugdcentrum De Bogaard
Diestseweg 135 , 2440 Geel

Prijs

  • gratis

Organisatie

dienst toerisme en stadsanimatie Geel
Markt 1 , 2440 Geel