Kerstmusical - wandeltheater 2021: doe jij mee?


Er zijn lichtjes aan het einde van de tunnel, kerstlichtjes! Met de nodige voorzichtigheid, maar wel vol enthousiasme, is de werkgroep onder leiding van schepen van stadsanimatie Nadine Laeremans opnieuw gestart met de voorbereidingen van een nieuw kerst-wandeltheater! We proberen 2021 in schoonheid af te sluiten. Eén van de jaarlijkse tradities is een heus kerstspektakel, en dat is dit jaar niet anders!

Wegens de aanhoudende Covid-19 pandemie wijken we uit naar openlucht. De locatie van dit nieuw kerst-wandeltheater houden we nog even geheim.

Wel stellen we jullie graag voor aan onze kersverse regisseurs Heleen Teuwen en Senne Jonckers, Geels jong talent met best wel wat ervaring voor en op het podium. Samen gaan ze deze nieuwe uitdaging aan en schreven een betoverend script en muziek met een mooie boodschap. Verwacht je dus maar aan een warm, feeëriek en interactief kerstverhaal. Jong en oud kan dus op 17, 18 en 19 december weer komen genieten van topentertainment gebracht door talent van eigen bodem. 

Inschrijven

Wie wil meespelen kan zich inschrijven tot en met zondag 26 september via de website www.fanvandimpna.be. Ook wie achter de schermen een handje wil komen helpen, kan zich via deze weg inschrijven.

  • Heb je in het verleden al meegedaan met de kerstmusical of Gheelamania? Dan moet je gewoon even inloggen via de knop aanmelden en je deelname voor het project Kerstmusical 2021 bevestigen.
  • Ben je nieuw? Klik dan op de knop inschrijven en vul het formulier verder in. Daarna kan je ook inloggen en aanmelden voor het project Kerstmusical 2021.

Infoavond

Heb je interesse om mee te acteren, zingen, dansen of figureren, maar wil je meer over de inhoud te weten komen? Of ben je al ingeschreven en ben je benieuwd naar het verhaal? Op dinsdag 21 september om 19u30 organiseren we een infoavond in de schouwburg van Cc De Werft (Werft 32). Graag je aanwezigheid doorgeven via dit formulier.


Audities

Voor de invulling van enkele specifieke hoofdrollen worden audities gehouden. Heb je hiervoor interesse? Duid dit alvast aan bij je inschrijving en hou zaterdag 2 en zondag 3 oktober vrij in je agenda.

Heb je nog vragen? Neem dan zeker contact op met dienst toerisme en stadsanimatie via kerstmusical@geel.be of via 014 56 63 80.