Peren Helsen

Helsen Fruit is gelegen aan de rand van het dorpje Stelen in Geel.  Ze zijn in vergelijking met de meeste andere fruitbedrijven vrij klein, met iets minder dan 5 hectare appels en peren. Zo verkopen ze niet via de fruitveiling, maar alles rechtstreeks aan de klant. Omdat ze de impact op de natuur zo klein mogelijk willen houden kiezen ze voluit voor milieubewuste teelt.


Wat dit Geels bedrijf helemaal uniek maakt, is hun enorm uitgebreid assortiment van appels en peren. Ze hebben maar liefst meer dan 20 soorten appels en meer dan 5 soorten peren! Het is altijd een passie geweest om nieuwe lekkere rassen te ontdekken. 

De volledige oogst wordt verkocht in hun eigen hoevewinkel in Stelen, op de zaterdagmarkt in Geel en in de zelfbedieningswinkel in Larum. De minder mooie appels worden verwerkt tot verse appelsap of kunnen verkocht worden als 2de keuze appels. Naast de vruchten en het appelsap hebben zij in samenwerking met Brouwerij Hoppug ook een overheerlijke cider ontwikkeld. Deze cider wordt gebrouwen met enkel natuurlijke producten.

Naast hun eigen producten verkopen zij ook nog andere lokale producten zoals aardappelen , kersen , tomaten , aardbeien ,… Neem dus zeker eens een kijkje in de hoevewinkel van Helsen Fruit!

Verkrijgbaar bij

  • Peren Helsen Helsen Fruit
  • Peren Helsen Helsen Fruit
  • Peren Helsen Helsen Fruit
  • Peren Helsen Helsen Fruit

Contact

Helsen Fruit

Adres
Janssen-Pharmaceuticalaan 1 , 2440 Geel
Tel.
+32478 80 35 32
helsenfruit@gmail.com
Website
helsenfruit.be/

Openingsuren