Tagliatelle Vals Paterke met kip en asperges

Recept Bon Bon Giorno

   
Ingrediënten (4 personen)

  • 500 g kipfilet
  • 1 flesje Vals Paterke Tripel, 33 cl (van Bon Bon Giorno)
  • 400 g asperges
  • 1 stengel bleekselderij
  • 150 g roomkaas
  • 2 dl gevogelte bouillon
  • 500 g tagliatelle (van Bon Bon Giorno)
  • olijfolie, peper en zout
  • kippenkruiden

Bereidingswijze

  • Verwijder de draadjes van de selder, was de selder en snij in heel kleine blokjes.
  • Snij de kipfilet in blokjes of reepjes en kruid met kippenkruiden.
  • Kook de schoongemaakte asperges beetgaar.
  • Verwarm de wok met olijfolie en roerbak de kip hierin.
  • Voeg de bouillon en 1 dl Vals Paterke Tripel toe, laat een 10 à 15 min. stoven.
  • Kook de tagliatelle beetgaar.
  • Doe de roomkaas en de selder bij in de wok en verwarm nog een tweetal minuten
  • Breng op smaak met peper & zout.
  • Doe de asperges op een voorverwarmd bord leg hierop een laagje kip met saus en dresseer er een hoopje tagliatelle naast.
  • Serveer met een lekker fris een Vals Paterke Tripel.

Recept bevat