Recept Bon Bon Giorno
Ingrediënten (4 personen)
- 500 g kipfilet
- 1 flesje Vals Paterke Tripel, 33 cl (van Bon Bon Giorno)
- 400 g asperges
- 1 stengel bleekselderij
- 150 g roomkaas
- 2 dl gevogelte bouillon
- 500 g tagliatelle (van Bon Bon Giorno)
- olijfolie, peper en zout
- kippenkruiden
Bereidingswijze
- Verwijder de draadjes van de selder, was de selder en snij in heel kleine blokjes.
- Snij de kipfilet in blokjes of reepjes en kruid met kippenkruiden.
- Kook de schoongemaakte asperges beetgaar.
- Verwarm de wok met olijfolie en roerbak de kip hierin.
- Voeg de bouillon en 1 dl Vals Paterke Tripel toe, laat een 10 à 15 min. stoven.
- Kook de tagliatelle beetgaar.
- Doe de roomkaas en de selder bij in de wok en verwarm nog een tweetal minuten
- Breng op smaak met peper & zout.
- Doe de asperges op een voorverwarmd bord leg hierop een laagje kip met saus en dresseer er een hoopje tagliatelle naast.
- Serveer met een lekker fris een Vals Paterke Tripel.