Toeristisch magazine 'Visit Geel'

Toeristisch Magazine Visit Geel, al de troeven van de stad in kijker!

In dit 52 pagina’s tellende magazine met veel kleurrijke foto’s, bundelt de dienst toerisme en stadsanimatie al de troeven op Geels grondgebied. Van de belangrijkste monumenten, musea, kerken en markante gebouwen tot bijzondere natuurgebieden of bruisende evenementen, in ‘Visit Geel’ komt het allemaal aan bod!  

Op zoek naar inspiratie voor een dagje Geel in groep of met de kids? Ook hier helpen we graag een handje met de uitgewerkte daguitstap ‘In het spoor van Dimpna’ of 'Tips van Vink en Vox’. Voor de liefhebbers van natuurpracht en actief bezig zijn, bieden de uitgestippelde wandeling 'Langs Mosselgoren en Neerhelst’ en de fietsroute ‘Met stalen ros van wiek tot wiek’ dé ideale oplossing. Na al dat ontdekken en beleven is het hoog tijd om even tot rust te komen op één van de gezellige terrasjes om daarna onder de wol te kruipen in één van de originele logies die Geel rijk is. Ook hier biedt ‘Visit Geel’ een brede waaier aan mogelijkheden.

Laat je voor je volgende bezoek aan Geel dus inspireren door het toeristisch magazine ‘Visit Geel 2024’ en kom genieten van al de pracht en praal die de Barmhartige Stede te bieden heeft.

‘Visit Geel’ is gratis verkrijgbaar in het infokantoor van dienst toerisme en stadsanimatie of kan je onderaan de pagina downloaden. Liever een papieren versie? Klik dan op de knop brochures en we bezorgen je graag een exemplaar!

Downloads