Varkens- en Lamsvlees Wolkenhoeve

Wolkenhoeve is een hoeveslagerij met een kleinschalig varkensbedrijf. De varkens op het bedrijf worden gekweekt op ambachtelijke, diervriendelijke en milieubewuste wijze met twee authentieke ‘Kempische’ varkensrassen. Bovendien maken ze gebruik van zelfbereid brijvoer. Dit produceren ze door natuurlijke, verse, ‘lokale’ producten zoals maïs, tarwe, kaaswei,.. te mengen waardoor de bijproducten van de humane industrie verwerkt worden! Dit alles geeft aan het vlees een lekkere, sappige en karaktervolle smaak.

Respect voor dier en dierenwelzijn staan centraal bij Wolkenhoeve . De voldoende ruimte en lichte hokken creëren gezonde, stressvrije omstandigheden. Wolkenhoeve werd zelfs verkozen tot ‘meest diervriendelijk bedrijf’ in België!

Naast varkensvlees en eigen lamsvlees vind je ook tal van andere producten in de hoevewinkel, zoals rund, kip, kalkoen en konijn. Je vindt er ook rijstpap, appels en ga zo maar verder! Daarnaast zijn ze ook terug te vinden op verschillende markten in Geel, Zammel, Westerlo, Herentals en Heverlee

Verkrijgbaar bij

Gebruikt in recepten

  • Varkensvlees De Wolkenhoeve Wolkenhoeve
  • Wolkenhoeve Wolkenhoeve
  • Vlees Wolkenhoeve Wolkenhoeve
  • Wolkenhoeve Wolkenhoeve

Contact

De Wolkenhoeve

Adres
Wolkenstraat 25 , 2440 Geel
Tel.
+3214 85 08 11
info@wolkenhoeve.be
Website
www.wolkenhoeve.be/

Openingsuren