Virtual Reality Games

Bij VR Base Geel kunnen bezoekers kennismaken met de meest ontwikkelde VR technologie ter wereld. In de professionele arena’s van maar liefst 225m2 groot kunnen de spelers vrij rondlopen in vijf verschillende adembenemende virtuele decors. De tijd dat kabels de bewegingsvrijheid in de virtuele wereld beperkten, is bij VR Base voorgoed voorbij. Door een ingenieus tracking systeem en hoogtechnologische software wordt elke beweging in de realiteit minutieus omgezet naar de virtuele omgeving zonder enige vorm van tijdsvertraging.

VR Base brengt teambuilding naar een hoger niveau: waar vroeger VR beperkt bleef tot een individuele beleving, kunnen bij VR Base tot 12 personen met of tegen elkaar spelen. De deelnemers zien namelijk elkaars ‘avatar’ in real time. Daardoor kunnen teams het opnemen tegen een gemeenschappelijke tegenstander en zelfs tegen elkaar.

Op dit moment zijn er vijf verschillende games ontwikkeld door de programmeurs van VR Base. De spectaculaire virtuele decors brengen de spelers naar indrukwekkende sneeuw- en berglandschappen of naar een verlaten metrostation voor een beangstigende ‘zombie’ experience. De groep kan zich ook verdelen in kampen met als opdracht elkaar zo snel mogelijk uit te schakelen in de missies ‘Team Deathmatch’ en ‘The Pit’. De wapens die de deelnemers meenemen in de virtuele wereld, reageren met een realistische terugslag op elke actie waardoor de beleving levensecht aanvoelt.

Praktisch

 

  • Detail VR Base Geel VR Base Geel
  • VR Base spel Geel VR Base Geel
  • VR base spel Geel VR Base Geel
  • VR Base spel Geel VR Base Geel

Contact

VR Base Geel

Adres
Antwerpseweg 69 , 2440 Geel
Tel.
+32 15 57 00 70
info@vrbase.be
Website
https://www.vrbase.be/

Openingsuren