Wrap met Dimpnagebraad, mosterdmayonaise en ijsbergsla

Superlekkere tapas met Geelse ingrediënten naar een recept van het Nieuwsblad van Geel.

Ingrediënten

  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 theelepel mosterd
  • 100g Dimpnagebraad
  • Ijsbergsla
  • Eventueel: schijfjes witte kool, ajuin of paprika.

Bereidingswijze

  • Meng een eetlepel mayonaise met een theelepel mosterd en wat bieslook en bestrijk hiermee een wrap.
  • Beleg dan de wrap met het Dimpnagebraad en daar bovenop de gewassen sla (en eventueel wat witte kool, rode ajuin of paprikaschijfjes).
  • Rol de wrap stevig op in aluminiumfolie of plasticfolie en laat goed doorkoelen in de koelkast.

Tip van de kok: De wrap kan op zijn geheel gegeten worden als lunch, of in stukjes gesneden als hapje. Bijkomend voordeel: je kan dit gerust een dag op voorhand klaarmaken, alles blijft lekker vers en knapperig!