Superlekkere tapas met Geelse ingrediënten naar een recept van het Nieuwsblad van Geel.
Ingrediënten
- 1 eetlepel mayonaise
- 1 theelepel mosterd
- 100g Dimpnagebraad
- Ijsbergsla
- Eventueel: schijfjes witte kool, ajuin of paprika.
Bereidingswijze
- Meng een eetlepel mayonaise met een theelepel mosterd en wat bieslook en bestrijk hiermee een wrap.
- Beleg dan de wrap met het Dimpnagebraad en daar bovenop de gewassen sla (en eventueel wat witte kool, rode ajuin of paprikaschijfjes).
- Rol de wrap stevig op in aluminiumfolie of plasticfolie en laat goed doorkoelen in de koelkast.
Tip van de kok: De wrap kan op zijn geheel gegeten worden als lunch, of in stukjes gesneden als hapje. Bijkomend voordeel: je kan dit gerust een dag op voorhand klaarmaken, alles blijft lekker vers en knapperig!