Yellow Fresh Fietsroutes

Yellow Fresh is begonnen als een communicatieproject van vier laatstejaarsstudenten van de richting biotechnologie aan Thomas More in Geel. Met hun project willen de studenten de lokale land- en tuinbouw promoten op sociale media. Ook KWB Holven draagt een steentje bij en tekende twee fietstochten uit.
Wekelijks zetten de studenten van Thomas More een Geels landbouwbedrijf in de kijker op sociale media. Op elk adres maken de studenten foto's, filmpjes en vertellen ze over de werkwijze van het bedrijf. Volg hen op Facebook en Instagram.

Fietstocht

KWB Holven gaat de sociale mediakanalen aan het einde van het studentenproject overnemen en aanvullen met interessante weetjes en recepten. Daarnaast heeft KWB Holven ook twee fietsroutes uitgetekend die de nieuwsgierige fietsers langs 12 Geelse landbouwbedrijven voeren. De beide lussen samen staan garant voor 50 km fietsplezier.

De fietsbrochure – met de twee routes en verschillende weetjes - wordt vanaf woensdag 14 april 2021 gratis verdeeld door de dienst toerisme & stadsanimatie. KWB Holven verbindt in de maanden april, mei en juni een leuke wedstrijd aan de fietstocht. De prijs? Een geschenkmand met heerlijke producten van onze Geelse landbouwers!

Zin in een leuke fietstocht langs de Geelse korte keten waarmee je zelfs prijzen kan winnen?! Doen dan zeker mee!