Zeuntbier

Dit delicieuze, maar lichtjes verraderlijke Geelse streekbier werd voor het eerst gebrouwen naar aanleiding van de Sint-Dimpnaommegang van 2000, op voorstel van Kris Alen en volgens een recept van meester-brouwer-hobbyist Jul Molenberghs. Haar geestelijke vader gaf het lekkere bier ‘dat naar meer smaakt’ de naam ‘Zeunt’.

Ter gelegenheid van de Dimpnadagen 2005 werd de Zeunt met succes opnieuw in de belangstelling gebracht.

Dit blonde Geelse streekbier van hoge gisting is nog lekkerder in gezelschap van Zeuntbrood, Zeuntpaté en Zeuntkaas.

Verkrijgbaar bij


Gebruikt in recepten

  • Zeuntbier Zeuntcomité
  • Zeuntbier Zeuntcomité
  • Zeuntbier Zeuntcomité
  • Zeuntbier Zeuntcomité

Contact

Zeuntcomité

Adres
Markt 1 , 2440 Geel
marcel.verachtert1@pandora.be

Openingsuren