Zeuntbrood

Zeuntbrood bevat dezelfde soort mout als de brouwers van het zeuntbier gebruiken. Bovendien is de helft van het water vervangen door zeuntbier. De korst is versierd met geplette mout.

Wit zeuntbrood is brood met tarwebloem. Grof zeuntbrood is brood met samengesteld tarwemeel waarvan 35% integraal met grove zemelen.

Helemaal speciaal is Zeunt krokant. Dit is brood in de vorm van een Z (van ZEUNT) met tarwebloem en samengesteld tarwemeel. Het water werd vervangen door zeuntbier en de volledige korst werd in de geplette mout gerold.


Verkrijgbaar bij

  • Zeuntbrood Bakkerij Peter Steurs
  • Zeuntbrood Bakkerij Peter Steurs
  • Zeuntbrood Bakkerij Peter Steurs
  • Zeuntbrood Bakkerij Peter Steurs

Contact

Bakker Bassir

Adres
Dr.-Van de Perrestraat 149 , 2440 Geel
Tel.
+3214 58 88 57
info@bakkerbassir.be
Website
www.bakkerbassir.be

Openingsuren